30 dagen retourrecht

AEG CX7-2-35Ö Accu Handstofzuiger zwart

AEG CX7-2-35Ö Accu Handstofzuiger | zwart

Product momenteen niet op voorraad
Ontdek meer Draadloze stofzuigers

Beschrijving

Accu levensduur
tot 35 min
Gewicht
2500.0 g
Kleur
zwart
Merk
AEG
Opmerking
Omdat het om een refurbished product gaat kan een IPxx-certificering niet meer gegarandeerd worden. Daarom valt bijvoorbeeld waterschade niet onder de garantie.

Jouw refurbed product

Refurbed producten zijn duurzamer en tot wel 40% goedkoper dan een nieuw apparaat. Je refurbed product wordt geleverd met een minimale garantie van 12 maanden. Mocht het apparaat onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen, kun je 'm binnen 30 dagen kosteloos retourneren.

AEG CX7-2-35Ö Accu Handstofzuiger - Beschrijving

De fabrikant AEG staat bekend om zijn stofzuigers van hoge kwaliteit en deze zijn nu ook helemaal vernieuwd bij refurbed verkrijgbaar voor een extra goedkope refurbed prijs! De hoogwaardige refurbed AEG stofzuigers zijn de perfecte alledaagse hulpjes die een praktische ondersteuning zijn voor elk huishouden. Maar je helpt niet alleen je portemonnee als je kiest voor een refurbed AEG stofzuiger, je helpt ook het milieu. Want met de aankoop van elk gereviseerd apparaat help je mee aan het verminderen van elektronisch afval en bespaar je grondstoffen in vergelijking met een nieuwe aankoop. Ontdek het zelf en test een gereviseerde AEG stofzuiger gratis tijdens de proefperiode van 30 dagen! Als het niet bevalt, kun je het binnen 30 dagen gratis terugsturen en krijg je je geld terug. Als je je apparaat wilt houden, biedt onze garantie van 12 maanden je bescherming en onze gereviseerde klantenservice helpt je graag bij vragen of problemen!

Het refurbed proces

Refurbed producten doorlopen tot wel 40 stappen voordat ze weer zo goed als nieuw zijn - we hebben dit samengevat in 5 punten:

Refurbisher koopt gebruikte elektrische apparaten

1. De handelaar koopt apparaten in

Data verwijderen van gebruikte elektrische apparaten

2. Data verwijderen

Defecte componenten worden vervangen

3. Defecte onderdelen vervangen

Exterieur van de gebruikte elektronica wordt gereinigd

4. Uiterlijke opknapbeurt

Refurbisher verkoopt de apparaten via de refurbed website

5. Verkoop via refurbed

Veelgestelde vragen

Reviews

Nog geen reviews

Maak je geen zorgen, onze apparaten worden uitgebreid getest. En je kunt je bestelling altijd binnen 30 dagen terugsturen, zonder opgaaf van reden.

Twijfel je nog?

Meld je voor de eerste keer aan voor onze nieuwsbrief en bespaar €10!

Mis nooit meer een aanbieding.

Informatie over het gebruik van persoonsgegevens vind je in ons privacybeleid.