Jouw ultieme gids voor het kopen van refurbished elektronica

door Alexandra Kleemann, op Mar 2, 2024

Stel je voor, je staat op het punt een nieuwe auto te kopen (en in veel gevallen betekent dit waarschijnlijk: een gebruikte). Wat zijn de eerste gedachten die bij je opkomen? Je denkt waarschijnlijk aan veiligheid, betrouwbaarheid en de grote investering die je gaat doen. Deze overwegingen zijn dezelfde die mensen maken bij het kopen van refurbished producten. We begrijpen dat kwaliteit en risicovrijheid voor jou van het grootste belang zijn. Daarom willen we je graag ons zorgvuldige kwaliteitscontroleproces introduceren, dat ervoor zorgt dat je vol vertrouwen kunt vertrouwen op de volledig vernieuwde producten op ons marktplaats.

Een persoon pakt een nieuwe iPhone uit

Risicovrij kopen met 30 dagen retourrecht

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze refurbished producten. Daarom krijg je van ons een ruimhartig 30 dagen retourrecht. Mocht het product om welke reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het zonder gedoe terugsturen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Klantenservice: Altijd aan jouw zijde

Onze klantenservice staat ook altijd voor je klaar. Voor vragen of als er iets niet helemaal goed gaat, zijn we slechts een berichtje of een telefoontje van je verwijderd. Wij zijn hier om je te helpen en te zorgen dat je ervaring met ons en onze producten soepel verloopt.

Minimaal 1 jaar garantie: Onze kwaliteitsbelofte

Om je tevredenheid en vertrouwen verder te versterken, bieden we op al onze producten een garantie van minimaal één jaar. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat je refurbished apparaat qua kwaliteit en prestatie niet onderdoet voor een nieuw apparaat. We staan ook na je aankoop voor je klaar.

Refurbished vs. Tweedehands: Een Belangrijk Verschil

Het kopen van refurbished apparaten is aanzienlijk anders dan het kopen van tweedehands artikelen. Waar tweedehands producten vaak geen garantie of kwaliteitscontrole hebben, bieden wij bij refurbed een uitgebreid vernieuwingsproces, een grondige kwaliteitsinspectie en garantie. Onze apparaten worden in tot wel 40 stappen refurbished, ofwel vernieuwd. Jouw ervaring met refurbished producten lijkt dus minder op het kopen van een tweedehands auto, en meer op het kopen van een nieuwe auto, waarbij je kunt vertrouwen op veiligheid en kwaliteit.

Het refurbishen van een smartphone

Refurbished betekent als nieuw

Het is belangrijk om te benadrukken dat refurbished producten niet zomaar tweedehands zijn. Ze zijn als nieuw, omdat ze grondig zijn vernieuwd om ervoor te zorgen dat ze perfect functioneren. Alleen op het uiterlijk kunnen de apparaten gebruikssporen vertonen. Meer hierover lees je hier. Je krijgt dus een product dat qua kwaliteit en prestaties vergelijkbaar is met een gloednieuw artikel, maar dan voor een aanzienlijk lagere prijs.

Langdurige bescherming voor je refurbished apparaten

Heb je je refurbished elektronica ontvangen en wil je de levensduur nog verder verlengen? Ook op dit vlak staan we voor je klaar! Naast onze kwaliteitsproducten bieden we een breed scala aan accessoires, waaronder:

Je kunt ook profiteren van onze apparaatverzekering om je investering nog beter te beschermen. Wij willen je een zorgeloos gebruik van je producten bieden, jarenlang - want dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu!

Conclusie

Als je overweegt elektronica-, sport-, keuken- of huishoudelijke apparaten te kopen, hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit. Ons 40-stappen vernieuwingsproces, ruimhartige retourbeleid, en minstens één jaar garantie zijn er om je de zekerheid te geven die je nodig hebt bij je aankoop. Refurbished producten zijn als nieuw - en daarmee goedkoper en beter voor het milieu dan een vergelijkbaar nieuw product.

We hopen dat dit artikel helpt om je vertrouwen in het kopen van vernieuwde producten te versterken. Bij refurbed zijn we trots op het plaatsen van kwaliteit en risicovrijheid in het middelpunt van ons aanbod. Bekijk ons assortiment en ontdek de wereld van refurbished producten!


Dit artikel delen
  • Garantie

    Proefperiode van 30 dagen en minimaal 12 maanden garantie

  • Voordelig

    Bespaar tot 40% t.o.v. nieuwprijs op je aankoop

  • Duurzaam

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang €10 korting!

Mis nooit meer een aanbieding.

Informatie over het gebruik van persoonsgegevens vind je in ons privacybeleid.