Wij zijn refurbed

We zijn de snelst groeiende marktplaats voor refurbished producten in Europa. Onze producten zijn tot 40% goedkoper t.o.v. nieuwprijs en duurzamer. Ze worden gereviseerd in 40 afzonderlijke stappen, waarna ze als gloednieuw functioneren, er zo uitzien en zo aanvoelen.

Onze visie

We bieden een beter alternatief voor nieuwe en gebruikte producten. Of nog beter: dankzij ons refurbed Carefree-pakket genieten onze klanten van een risicovrije ervaring.

Onze visie is om het idee van refurbed in heel Europa op te zetten en ons steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Refurbed heeft een catalogus samengesteld met kwaliteitscriteria die ons in staat stelt consequent aan de hoogste normen te voldoen.

Meer informatie

Ons verhaal

Ons verhaal begon toen onze oprichter Peter via een website voor tweedehands producten een iPhone kocht. Slechts een paar weken na zijn aankoop deed de telefoon het niet meer en, bij gebrek aan garantie, moest Peter de volledige kosten betalen om hem te laten repareren.

Dus wiens schuld is het? Sommigen zouden kunnen zeggen dat Peter zich bewust had moeten zijn van het risico. Maar hij had goede redenen om ervoor te kiezen geen gloednieuw apparaat te kopen.

Veel mensen weten niet hoe schadelijk nieuwe elektronische apparaten zijn voor het milieu. Bij de productie ervan wordt namelijk CO₂ uitgestoten en worden waardevolle hulpbronnen gebruikt. Bovendien wordt een apparaat dat niet langer als nieuw functioneert vaak gewoon weggegooid. Hierdoor blijft elektronisch afval achter, dat lastig is om veilig te verwijderen.

En zo ontstond het idee van refurbed: een platform voor refurbished producten die voldoen aan een ambitieuze serie criteria met betrekking tot veiligheid, kwaliteit en garantie op de producten. Dit stelt consumenten in staat hun aankopen op een eenvoudigere, risicovrije en duurzame manier te doen.

  • Garantie

    Proefperiode van 30 dagen en minimaal 12 maanden garantie

  • Voordelig

    Bespaar tot 40% t.o.v. nieuwprijs op je aankoop

  • Duurzaam

Het team

Peter Windischhofer / Oprichter

Peter Windischhofer

Oprichter

Lange tijd als consultant werkzaam geweest bij McKinsey & Company, met de focus op e-commerce. Voorafgaand hieraan studie Bedrijfskunde in Wenen, Shanghai en San Francisco.

Kilian Kaminski / Oprichter

Kilian Kaminski

Oprichter

Voormalig hoofd van het Refurbished Products Program en nieuwe Key Account Manager bij Amazon Duitsland. Voorafgaand hieraan studie Bedrijfskunde in Hamburg, Shanghai en Londen.

Jürgen Riedl / Oprichter

Jürgen Riedl

Oprichter

Oprichter en technisch leider voor veel internationale startups. Voorafgaand hieraan studie software & information engineering aan de Technische Universiteit Wenen.

refurbed team

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang €10 korting!

Mis nooit meer een aanbieding.

Informatie over het gebruik van persoonsgegevens vind je in ons privacybeleid.